Loading...

La cursa de 10 Km es celebrarà el pròxim 2 de juny les 8.30h, arrencarà al portal del Castell de Solsona, travessant pel mateix carrer del Castell, artèria principal del municipi, per  acabar culminant al mateix lloc d’arrancada. Un recorregut que, sense dubte, es caracteritza per la seva riquesa paisatgística, històrica i cultural.

  • Majors de 14 anys.
  • 10h al Passeig Pare Claret, Solsona.
  • Preu inscripcions: (inclou bossa del corredor i samarreta tècnica): 10 €
    • Nota: El cost de l’assegurança per als no federats és de 3 €.
  • Recollida del dorsal: dissabte 1 de juny (de 18:00 a 20:00 h a la Plaça de l’Ajuntament) i diumenge 2 de juny (de 7:00 a 8:00 h al Passeig Pare Claret)
  • Categories de participants:
    ABSOLUTA, totes les edats , distribuïts en les següents  subcategories:

    • Categoria ABSOLUTA:  a partir de 13 anys d’edat.
    • Categoria local: correspon al primer participant que és local.
  • Premis:
    • L’entrega de premis serà a la 13h.
    • Els tres primers classificats de la categoria absoluta masculina i femenina rebran un lot de productes de la terra.
    • El primer classificat de la categoria local masculí ifemení rebran també un lot de productes locals.
    • El primer classificat de la categoria ABSOLUTA masculina i femenina rebrà una inscripció gratuïta per a la pròxima edició de la cursa Passos de Gegant.
  • Serveis:
    • Hi haurà servei de vestidors amb dutxa i guardaroba.
  • Punts d’avituallament:
    • Hi haurà controls només líquids i controls que seran sòlids i líquids. De sòlid hi haurà; fruita fresca: plàtan i taronja; fruita deshidratada: plàtan, coco i kiwi; fruits secs: dàtils, orellanes, nous; gels i barretes energètiques; xocolata negra 70%; galetes salades; i gominoles. De líquid, aigua, cola i beguda isotònica.
  • Temps d’obertura i tancament dels avituallaments (per definir)

El recorregut oficial de la cursa Passos de Gegant 2019 de 10 km és el següent. Les dades reals del track són 9,56 Km i 352 m de desnivell positiu acumulat.

Powered by Wikiloc