Warning: Declaration of WTR_Walker_Page::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /usr/home/passosdegegant.cat/web/wordpress/wp-content/plugins/wonster-custom-type-symetrio/functions/widget/widget-menu.php on line 385 Reglament General
Loading...

REGLAMENT GENERAL

 

Les curses estan subjectes al reglament actual de la FEEC 2018 amb algunes extensions que s’expliquen a continuació:

 

Tots els menors d’edat hauran de signar una autorització dels pares o tutors.

 

L’itinerari estarà marcat amb cintes en tot el seu recorregut. Caldrà seguir els rètols que indiquin la direcció amb el nom de cada cursa.

 

És una prova de fons de muntanya amb forts desnivells, per la qual cosa el participant a l’hora de fer la inscripció, declara estar preparat per fer aquest tipus de cursa i són els únics responsables del seu estat de forma i dels problemes mèdics que puguin derivar.

 

El participant eximirà a l’organització de qualsevol responsabilitat en cas d’accident o lesió.

 

El mal temps no serà obstacle per la celebració de les proves, encara que l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la si així ho creu convenient. En cas d’anul·lació es donarà la bossa del corredor.

 

En el cas de males condicions meteorològiques o causes de força major, la organització es reserva el dret a suspendre, neutralitzar o modificar les franges horàries i/o el recorregut i avituallaments. En aquest cas no es retornarà l’import de la inscripció. L’organització donarà la bossa del corredor.

 

En cas d’anul·lació de la prova per causa de força major i amb una antelació de més de 7 dies respecte el de la data de sortida, es realitzarà un reemborsament parcial del drets de inscripció. L’import es fixarà en funció de la capacitat de reemborsament de la organització un cop fet front a les despeses fixes no recuperables.

 

Si la prova calgués interrompre’s o suspendre’s en un punt del recorregut, la classificació es pararà segons l’ordre i temps d’arribada en el punt d’interrupció o en el seu defecte, en l’últim control realitzat.

 

El recorregut alternatiu que disposa l’organització en cas de no poder fer servir l’actual pot tenir diferències importants en desnivell i distància.

 

En cas d’abandonament és obligatori avisar al control més proper o als components de l’organització.

 

L’organització no es fa responsable de retornar a la zona d’arribada a aquells corredors desqualificats o que abandonin per altres motius. Només s’evacuarà a aquells corredors que hagin patit una lesió o accident, i si aquesta és greu serà el servei mèdic contractat a tal efecte qui s’encarregui de realitzar-ho.