Warning: Declaration of WTR_Walker_Page::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /usr/home/passosdegegant.cat/web/wordpress/wp-content/plugins/wonster-custom-type-symetrio/functions/widget/widget-menu.php on line 0 SporTest
Loading...

Mira, Toca, Emprova’t i viu una experiència única.

 

Diumenge 28 d’octubre tindrà lloc una nova edició de la fira SPORTEST amb motiu de la Cursa Passos de Gegant.

 

Què és? És tracta d’una fira on no només s’exposarà material esportiu de diferents modalitats sinó que té la particularitat que tots els expositots disposaran de material de test per provar  i conèixer de la mà dels professionals.  Per això la organització condicionarà espais a l’aire lliure i adaptats per realitzar les diferents activitats, algunes d’elles dirigides.

 

On? A la Pl. del Camp de Solsona de 10-15 h

 

I que més? Durant la jornada hi hauran diverses activitats dirigides, xerrades, col·loquis, presentacions de productes…

  • Mercat de segona mà. Una oportunitat on poder vendre material esportiu que no utilitzeu i obtenir-ne una rendibilitat, així com comprar un producte d´ocasió. Una activitat, amb cinc anys d´experiència, que té com a objectiu donar una segona oportunitat al material que ja no s´utilitza.
  • Cronotest. Posa a prova diferent calçat de diferents marques per córrer de muntanya en un circuit especialment dissenyat per disfrutar.
  • Segway. Voleu provar el segway i conèixer la vostra habilitat? Pujades, baixades, revolts, bams, disfruta d’aquest vehicle de dues rodes ecològic. Apte per a totes les edats i condicions físiques.

Si voleu participar en aquesta edició de Sportest com a expositor, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu sportest@passosdegegant.cat